In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag reizen we af naar Barendrecht waar we het opnemen tegen Smitshoek. In de thuiswedstrijd eerder dit jaar lukte het Jodan Boys niet om een vuist te maken en ging de wedstrijd met 3-0 verloren. Jodan Boys zal zaterdag aan de bak moeten voor een goed resultaat. 

Als we naar onze tegenstander kijken zien we dat Smitshoek hele goede resultaten afwisselt met nederlagen. De ene week verliest de ploeg met ruime cijfers van SC Feyenoord en een week erop wordt FC ‘s-Gravenzande met een 5-0 nederlaag naar huis gestuurd. Afgelopen zaterdag won Smitshoek met 1-0 van WNC. Door deze overwinning en de nederlaag van Kloetinge is Smitshoek slechts vier punten verwijderd van de koppositie.  Kloetinge leek een zekere kampioen te worden, maar door puntverlies de afgelopen weken wordt het toch weer spannend bovenin. Smitshoek is er alles aan gelegen om de druk erop te houden.

Eindelijk winst

Jodan Boys speelde afgelopen zaterdag met name in de eerste helft een goede pot voetbal. Onze aanvallers regen kans op kans. Helaas stond het vizier niet altijd op scherp, of was de keeper van Spijkenisse die middag in topvorm? Desondanks trokken onze mannen de 1-0 over de streep. Wel erg lekker hoor dat gevoel van winnen Dat was alweer even geleden.

Aansluiting

Waar Smitshoek aansluiting bij de top vond, wist Jodan Boys weer aansluiting te krijgen met onderste plekken. Alle zeilen moeten worden worden bijgezet om rechtstreekse degradatie af te wenden. Als dat lukt zien we daar na wel wat er nog meer mogelijk is. De terugkeer van Hamdani en el Idrissi gaf de selectie vorige week direct een impuls. Laten we hopen dat we aankomende zaterdag de goede lijn van vorige week door weten te trekken.

Bent u en ben jij er ook weer bij aankomende zaterdag in Barendrecht? Kom onze mannen aanmoedigen! Tot zaterdag

FORZA Jodan Boys