In Nieuws, Nieuws Sponsoringscommissie

Afgelopen zaterdag kon na de spannende kraker ook in het Sponsorhome opgelucht ademgehaald worden na de 1-0 overwinning van ons vlaggenschip tegen directe concurrent Spijkenisse. Het leverde een gezellige sfeer op waarin ook nog een tweetal  sponsorcontracten werden getekend van sponsoren die Jodan Boys een warm hart toedragen.

Deze zaterdag was ABN AMRO niet alleen dag-sponsor maar werd dit feit gecombineerd met de ondertekening van de contractverlenging. Rob van Willigen, naast vertegenwoordiger van ABN-AMRO ook een trouw supporter van Jodan Boys en regelmatige bezoeker van het sponsorhome onderstreepte met zijn handtekening de voortzetting van de jarenlange relatie die tussen de bank en onze voetbalvereniging bestaat.

A. Vermeulen Schoonmaakbedrijf 

Een nieuw gezicht in ons sponsorhome is die van Arno Vermeulen van A. Vermeulen Schoonmaakbedrijf. Op zich geen onbekende van onze club. Eerder was hij bordsponsor en prijkte de bedrijfsnaam op de shirts van het meisjeselftal van zijn dochter. Nu heeft hij echter besloten zich met zijn bedrijf, als company clublid, te verbinden aan Jodan Boys en zullen wij hem vaker begroeten in ons sponsorhome rondom de wedstrijden van ons eerste elftal.

Nadat de handtekeningen waren gezet en de foto’s waren gemaakt konden alle aanwezigen genieten van een heerlijk buffet van onze vaste cateraar J. Boere dat door de dag-sponsor ABN AMRO werd aangeboden. Al met al een geslaagd ‘middagje Jodan Boys’ die door een gunstige uitslag en met de (nieuwe) steun van sponsoren met een goed gevoel rond 18.30 uur werd afgesloten. Wij hopen dit gevoel bij de volgende thuiswedstrijd op 6 mei a.s. opnieuw te mogen beleven. Bent u, als sponsor,  daarbij?