In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

Zaterdag 15 april gaat Jodan Boys VR1 de strijd aan tegen CSW. Jodan Boys speelde midweeks tegen DSS VR2 waar het de drie punten uit het vuur wist te slepen. Deze waren hard nodig in de strijd om de bovenste plek in de eerste klasse.

 

CSW is de volgende horde. Thuis werd het een 7-2 overwinning maar dat was in november.

We zijn inmiddels een paar maanden verder waar CSW de laatste weken belangrijke punten aan het pakken is. Er werd 2x in de hoofdstad gespeeld en dat leverde 4 punten op: 2-3 bij Wartburgia en 1-1 bij WV-HEDW. Woensdag werd er uit gespeel bij ’t Gooi en dat werd 3–0

 

Jodan Boys zal weer vol aan de bak moeten om de 3 punten in de tas terug naar Gouda te reizen.

 

Scheidsrechter is De heer Harleman en hij zal rond de klok van half drie voor de aftrap fluiten.

 

We zien u graag in Wilnis langs de lijn. Thuisblijvers kunnen de wedstrijd volgen via twitter: @JBVrouwen1