In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag staat er een echte kelderkraker op het programma. We nemen het op tegen het Spijkenisse van Peter Wubben. Beide ploegen hadden voorafgaand aan het seizoen op een betere klassering als de huidige stand op de ranglijst gehoopt. Spijkenisse wist in de tweede seizoenshelft net als Jodan Boys nog maar twee keer de volle buit binnen te slepen. Tegen De Dijk en SC Feyenoord werden drie punten gepakt. Vorig jaar draaide Spijkenisse ook een moeilijk seizoen al ging de zon in de tweede seizoenhelft schijnen. Vanuit geslagen positie knokte Spijkenisse zich terug en wist het zich op de laatste speeldag in Gouda direct te handhaven. Dit kunstje hoopt Peter Wubben dit jaar weer te flikken met zijn ploeg.

Kansen benutten

Jodan Boys speelde twee weken geleden een goede eerste helft tegen FC ’s-Gravenzande. In de tweede helft ging het in een paar minuten mis en werd de wedstrijd eigenlijk zo weggegeven. Er is al veel gezegd over de wedstrijd van komend weekend: laatste strohalm, als je deze niet wint, degradatie. Feit is dat het een heel belangrijke wedstrijd voor Jodan Boys is. Bij winst komt Jodan Boys op een punt van Spijkenisse en komen de p/d plekken weer inzicht. Bij ieder ander resultaat wordt het een moeilijk verhaal voor onze mannen. Laten we hopen dat onze boys weer net zo spelen als in de wedstrijd tegen SC Feyenoord, maar dan nu wel de kansen af weten te maken.

Achter de ploeg staan

In de thuiswedstrijd tegen SC feyenoord was de steun langs de lijn overweldigend. Laten we zaterdag ook weer in grote getalen komen en  met elkaar achter de ploeg gaan staan en onze jongens steunen tot het laatste fluitsignaal.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer X. Stoffer.

FORZA Jodan Boys