In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

SELECTIENIEUWS || Daan Kreukniet speelt volgend jaar ook voor Jodan Boys. De felle linksback kwam vorig jaar van Spartaan’20 en begon dit seizoen in JO23-1. Daan ontwikkelde zich snel en goed. Na de winterstop is hij een basisspeler geworden bij Jodan Boys 1. Daan we zijn blij dat je ook volgend jaar bij ons speelt.

 

Enzo Huntink heeft aangegeven volgend jaar dichterbij huis te gaan spelen, bij Quick de club waar Enzo zijn eerste wedstrijdjes speelde in de jeugd. Enzo kwam in de winterstop over van VVSB. Enzo bedankt voor alles. De resterende wedstrijden gaan we er met elkaar alles aan doen om het seizoen op een goede manier af te sluiten.

 

Blijven: Daan Kreukniet, Yassire Hamdani, Joey Vergunst, Mo Bellahcen, Roald Heerkens, Dirk Rietveld, Michel Verkaik, Adil Akanioui, Rick Wils,  Fahim Musaui, Edwin Gouw, Sam Pak

Vertrekken: Enzo Huntink, Jaouad el Yaacoubi, Daan van leeuwen, Luc Dielhof, Bradley el Idrissi, Stefan den Horder, Luuk Brand

Komt: Angelo Semil, Ezra Hoogenboom, Roy Rondeltap

Stopt: Kevin de Vries