In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

 

Dinsdag 11 april a.s. speelt Jodan Boys VR1 een uitwedstrijd bij DSS VR2. Deze wedstrijd zou exact een maand eerder worden gespeeld maar het veld was niet op tijd sneeuwvrij om deze wedstrijd door te laten gaan. Thuis won Jodan Boys met 4-1 maar er ontbraken toen aardig wat basisspeelsters bij DSS.

 

DSS VR2 haalde afgelopen periode knappe resultaten. Het won van Sleeuwijk en bij CSW. Vlak daarvoor snoepte het punten af van SC ’t Gooi. DSS staat ondanks deze punten nog steeds in de onderste regionen maar de nederlagen die geleden worden zijn meestal heel nipt. Alert zijn is dus van groot belang voor onze dames om niet tegen puntenverlies aan te lopen in Haarlem.

 

Jodan Boys heeft zich afgelopen week goed hersteld van de nederlaag bij Sparta Nijkerk. Het won van Wartburgia VR2 en voor de Rijnmond Cup schakelde het Hoofdklasser Barendrecht uit na strafschoppen.

 

Ondanks deze goede resultaten zal het geen gelopen koers zijn in Haarlem. Uiteraard zal Jodan Boys VR1 er alles aan doen om de 3 punten weer mee naar Gouda te nemen.

Er zal om 20.15 uur worden afgetrapt op Sportpark Pim Mulier door scheidsrechter Kooijman.

 

We reizen per bus af naar Haarlem. Voor een klein bijdrage kunt u mee. Graag aanmelden bij Marcel Jansen.

Indien u niet bij de wedstrijd aanwezig kunt zijn is de wedstrijd live te volgen via twitter: @JBVrouwen1