In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Jodan Boys Vr1 speelt dinsdag 4 april Kwartfinale Rijnmond Cup tegen Hoofdklasser Barendrecht Vr1

 

 

Nadat Jodan Boys Vrouwen 1 afgelopen maand tegen Hoofdklasser SSS de kwartfinale van de Rijnmond Cup bereikte speelt het opnieuw tegen een Hoofdklasser: Barendrecht Vrouwen 1

 

Jodan Boys kwam tegen SSS met 0-2 achter maar in het laatste half uur werd de achterstand omgezet in een 3-2 overwinning. Barendrecht bereikte de kwartfinale door Zuidland (3-4) en VVOR (0-2) te verslaan. De winnaar zal in de halve finale de winnaar treffen tussen Maense of NOC Kralingen (uitslag nog niet bekend) of tegen het al voor de kwartfinale geplaatste Berkel wat bovenaan staat in de Hoofdklasse.

 

Barendrecht is de maand maart ongeslagen doorgekomen. Er werd bij RVVH gewonnen en gelijkgespeeld tegen RCL en Klarenbeek. Van The Knickerbockers en SSS werd weer gewonnen. Door de resultaten zijn de dames van Barendrecht opgeklommen naar plaats 5 en doen ze volop mee in de 3e periode.

 

Jodan Boys VR1 heeft de draad weer opgepakt na de nederlaag bij Sparta Nijkerk. Door de winst op Wartburgia VR2 en de nederlaag van IJFC tegen Sparta Nijkerk is Jodan Boys weer koploper in de 1e klasse.

 

Het zal een interessante wedstrijd worden waarin er enkele meiden wat rust zullen krijgen en de dames met wat minder speelminuten in de basis zullen starten.

 

Er zal dinsdag om 20.15 uur worden afgetrapt op Sportpark Oosterwei onder leiding van scheidsrechter M.Geysendorpher, de winnaar van deze wedstrijd zal uitkomen tegen Berkel VR1

 

Voor de thuisblijvers is de wedstrijd te volgen via twitter: @JBvrouwen1