In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys heeft zichzelf afgelopen zaterdag een slechte dienst bewezen. In het Westland werd met grote cijfers verloren van FC ‘s-Gravenzande. Voor rust ging de wedstrijd gelijk op. In de tweede helft gaf Jodan Boys binnen vijf minuten de wedstrijd uit handen. Uiteindelijk ging Jodan Boys met een 4-0 nederlaag de bus in. 

Op een glad en modderig speelveld wist Jodan Boys op bezoek bij FC ’s Gravenzande in de eerste helft goed stand te houden. Een bal op de paal en een prima één op één duel van keeper Luuk Brand betekende een 0-0 ruststand.

Weggegeven

Na de rust keek Jodan Boys al snel tegen een 2-0 achterstand aan en was de wedstrijd feitelijk gespeeld. Het meest positieve voor Jodan Boys was dat na weken/maandenlange afwezigheid de spelers “good old” Mo Bellahcen, Yassire Hamdani en Bradley el Idrissi het veld mochten betreden om te werken aan de gewenste aansluitingstreffer.

Kansen

Jodan Boys veerde wel even op welke resulteerde in een aantal kleine kansen maar de bal viel telkens verkeerd waardoor de hatelijke nul op het scorebord bleef staan. De thuisploeg wist door slordig uitverdedigen nog wel twee keer te scoren waardoor Jodan Boys opnieuw achterbleef met lege handen

Strohalm

Op 15 april komt Spijkenisse naar Gouda en met vier  punten voorsprong op Jodan Boys is dit een strohalm die zeker aangegrepen  zal moeten worden. We geven niet op: It ain’t over till it’s over!