In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Jodan Boys VR1 speelt zaterdag weer een thuiswedstrijd in de competitie. Tegenstander is Wartburgia VR2 uit Amsterdam.

Wartburgia beschikt over een team wat met veel inzet speelt. Dat ondervond Jodan Boys in de uitwedstrijd die met 2-6 gewonnen werd na een 2-1 achterstand. Het was een felle strijd die uiteindelijk in de 2e helft de kant van Jodan Boys op viel.

Wartburgia staat er goed voor in de 2e periode. Een gelijkspel in een rechtstreeks duel tegen Sparta Nijkerk zou op 5 april voldoende zijn om deel te mogen nemen aan de nacompetitie.

Is Jodan Boys in staat om zich op te richten na de nederlaag bij Sparta Nijkerk? Dat zal de grote vraag zijn. Het duel heeft duidelijk gemaakt dat de dames er nog lang niet zijn. Er zal gestreden moeten worden vanaf de eerste minuut om een goed resultaat te halen.

Pupil van de week is Jayda van Ooijen van de MO11-2 en zal samen met Dorien de aftrap nemen.

De wedstrijd begint om 14.30 uur en zal onder leiding staan van mevrouw Schreur-van IJzerdoorn.

Zien we u langs de lijn? Voor de thuisblijvers is de wedstrijd ook te volgen via twitter: @JBVrouwen1