In Junioren, Nieuws

Door een tekort aan spelers zijn wij genoodzaakt geweest de JO18-1 uit de competitie te halen. De spelers zijn ingedeeld in andere teams en met hen zijn afspraken gemaakt.

Het terugtrekken van de JO18-1 heeft als gevolg dat er twee hoofdtrainers en twee assistent-trainers beschikbaar zijn voor JO19-1. In goed overleg met de trainers is besloten dat Daniël Matitahatiwen doorgaat als trainer van JO19-1 en dat Sarosh Malahe zijn carrière elders zal vervolgen.

Sarosh zijn wij dankbaar voor zijn inzet en dat hij altijd meedacht in het clubbelang. Ondanks dat hij soms zijn betere spelers moest afstaan aan de JO23-1, en daardoor met moeite een elftal op de been kon brengen, heeft hij de JO19-1 in de 1e divisie kunnen behouden. Wij wensen Sarosh veel succes met zijn verdere carrière.

De staf van JO19-1 ziet er nu als volgt uit:

  • Daniël Matitahatiwen hoofdtrainer;
  • Nick Hamstra assistent;
  • Jelmer Bax assistent;
  • Hans Benne teammanager;
  • Ab Rietveld verzorger;
  • Mustafa Ben Hadou, assistent scheidsrechter.

Mario Vitale

Voetbal Technische Commissie