In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag een wedstrijd tussen twee ploegen die ergens om spelen. Niet om het kampioenschap maar om handhaving in deze mooie competitie. Dat kunnen we wel zeggen, want mooi en spannend is deze afdeling zeker.

Na een vrij weekend hebben beide teams zich op kunnen laden voor de laatste serie wedstrijden van acht duels die straks bepalen of zowel Jodan Boys als SC Feyenoord volgend jaar in deze klasse spelen.

Winst

Twee weken geleden boekte SC Feyenoord een knappe ruime overwinning op Smitshoek. De ploeg uit Barendrecht werd met maar liefst 4-0 naar huis gestuurd. Yarrick Dorst was in deze wedstrijd tweemaal trefzeker. De ploeg van oud-prof André Stafleu klom door deze overwinning naar een veilige positie op de ranglijst. Eerder deze week won SC Feyenoord van Zwaluwen voor de FIDUS Cup.

Hoopvol

Jodan Boys kwam de afgelopen wedstrijden tegen de top van de ranglijst uit. Zowel tegen Kloetinge als tegen Capelle werd er nipt met 1-0 verloren. Ondanks dat het resultaat niet was waarop wij gehoopt hadden, bood het spel en de intensiteit aanknopingspunten en vertrouwen  voor het restant van de competitie. Ondanks de lijst met blessures wist Jodan Boys de koploper en de nummer twee van de competitie meer dan goed partij te bieden.

Voor de punten

Zaterdag gaat het niet om de complimenten maar om de punten. Bij winst is Jodan Boys weer helemaal terug in de race om handhaving. Moedig onze jongens dan ook hartstochtelijk aan totdat de scheidsrechter voor het laatst heeft gefloten.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer A.L. van de Ketterij

FORZA Jodan Boys