Jodan Boys Vr1 speelt thuis tegen SC ‘t Gooi

Jodan Boys VR1 speelt zaterdag weer een thuiswedstrijd in de competitie. Tegenstander is het Hilversumse SC ’t Gooi VR1.

Afgelopen zaterdag was er door Koning Winter maar een beperkt programma. Zowel Jodan Boys als SC ’t Gooi zagen hun wedstrijden afgelast zien worden.

SC ’t Gooi staat momenteel op de 10 plek in de 1e klasse maar hun nederlagen zijn nooit groot. Gelijk na de winterstop werd er een knappe zege behaald bij WV-HEDW, toen zeker nog één van de grote titelkandidaten. Ook uit bij IJFC werd er een knappe 3-3 uit het vuur gesleept. Dit was nog voor de winterbreak maar het geeft wel aan dat SC ’t Gooi zich kan meten met de betere teams.

In Hilversum werd er in oktober met 1-5 gewonnen door Jodan Boys. Na een 1-0 achterstand redde Danielle Jodan Boys een aantal keer anders had de wedstrijd heel anders af kunnen lopen. Nog voor de rust zette Jodan Boys het nog om en vergrootte het in de 2e helft de voorsprong. Jodan Boys moest er diep voor gaan en ook zaterdag belooft het geen gemakkelijke opgave te worden. SC ’t Gooi beschikt over een aantal sterke dames die het verschil kunnen maken.

Aan de andere kant is Jodan Boys goed op weg. Op 4 maart werd en met 5-1 van Ter Leede gewonnen. Het vertrouwen is groot maar moet er wel gewaakt worden voor gemakzucht.

Afgelopen zaterdag kreeg het team van Patrick Verwei een steuntje in de rug. Concurrent IJFC verloor bij Ter Leede en zag de voorsprong in verliespunten op 5 komen.

Kan Jodan Boys die voorsprong behouden? Daar zullen de Goudse dames in ieder geval alles aan doen.

De wedstrijd begint om 11.45 uur en zal onder leiding staan van de heer MacAndrew.

Pupil van de week is Daan Vroeienstijn. Daan speelt in J09-4 en zal de aftrap nemen met aanvoerder Dorien.

Zien we u langs de lijn? Voor de thuisblijvers is de wedstrijd ook te volgen via twitter: @JBVrouwen1