In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Vandaag stond de wedstrijd op het programma tegen DSS VR2. Men zegt wel eens: “Maart roert zijn staart. Dat was vandaag ook zo. Om 9:30 uur ging de telefoon bij Jodan Boys. DSS belde dat onze wedstrijd niet door ging.

De bus van AlMeitours die wij hadden gereserveerd, moesten we helaas weer terug sturen naar Schelluinen. De dames wilde samen met de staf toch wat ondernemen.  Met een grote groep zijn we naar het Reeuwijkse Hout toe gegaan om daar van een lekkere lunch te genieten.

 

Na afloop van deze lunch zijn we met de hele geleding om af te reizen naar Nieuwerkerk  aan den IJssel om daar onze VR2 aan te moedigen.

Ondanks het verlies van onze VR2 zijn we na afloop weer met zijn alle naar Sportpark Oosterwei afgereisd om daar nog even een afzakkertje te doen. Volgende week spelen we thuis tegen ’t Gooi om 11:45 uur.  Zien wij jullie dan ook?