In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Jodan Boys Vr1 speelt uitwedstrijd bij DSS Vr2

 

Zaterdag 11 maart a.s. speelt Jodan Boys Vr1 een uitwedstrijd bij DSS Vr2. Thuis won Jodan Boys met 4-1 maar er ontbraken toen aardig wat basisspeelsters bij DSS.

 

DSS Vr2 won afgelopen zaterdag knap bij CSW. De wedstrijd daarvoor snoepte het punten af van SC ’t Gooi. DSS staat ondanks deze punten nog steeds in de onderste regionen maar de nederlagen die geleden worden zijn meestal heel nipt. Alert zijn is dus van groot belang voor onze dames om niet tegen puntenverlies aan te lopen in Haarlem.

 

Jodan Boys heeft na de winterstop de draad weer opgepakt. Na de nederlaag bij Ter Leede VR2 werd er gewonnen van IJzendijke (competitie) en van Barendrecht in een oefenwedstijd. Vorige zaterdag namen de vrouwen van Patrick Verwei revanche op de nederlaag tegen Ter Leede door in de return de Sassenheimsen met 5-1 te verslaan. Op zich een overtuigende overwinning al gaf Ter Leede zich niet makkelijk gewonnen.

 

Ondanks deze goede reeks zal het geen gelopen koers zijn in Haarlem. Uiteraard zal Jodan Boys Vr1 er alles aan doen om de 3 punten weer mee naar Gouda te nemen.

Er zal om 12 uur worden afgetrapt op Sportpark Pim Mulier door scheidsrechter U.Oren.

 

We reizen per bus af naar Haarlem. Voor een klein bijdrage kunt u mee. Graag aanmelden bij Marcel Jansen.

Indien u niet bij de wedstrijd aanwezig kunt zijn is de wedstrijd live te volgen via twitter: @JBVrouwen1