In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag reizen we af naar sportpark ’t Slot om het op te nemen tegen Capelle. De ploeg van Roy Brinkman zit in een lekkere fase en won onlangs de tweede periode. 

Na de eerste ontmoeting in oktober tussen Jodan boys en Capelle is er veel veranderd voor de Slotbewoners. Roy Brinkman staat voor de groep en onder zijn leiding heeft Capelle zich opgewerkt tot de top van de ranglijst. De eerste prijs in de vorm van een periodetitel is al in het bezit. Hoe dun kan het het lijntje zijn in de voetbalwereld. Vorig seizoen leek Capelle lange tijd op het kampioenschap af te stevenen. Uiteindelijk stonden ze aan het einde van het seizoen met lege handen. Dat is deze jaargang dus anders.

Vertrouwen

Jodan Boys had afgelopen zaterdag stiekem op iets meer gehoopt tegen Kloetinge. In het veld was het verschil tussen de koploper en de nummer één na laatst te verwaarlozen. Als een echte lijstaanvoerder wist Kloetinge ook deze wedstrijd over de streep te trekken. Helaas stonden wij met lege handen. Aankomende zaterdag gaan wij er weer alles aan doen om ons zelf te belonen. Het wordt geen makkelijke opgave, maar we gaan er weer voor.

Bent je erbij om onze mannen aan te moedigen? De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer R. Tulen