Zaterdag 4 maart stond de belangrijke thuiswedstrijd tegen Ter Leede op het programma. De dames van Jodan Boys waren er extra op gebrand om de drie punten in Gouda te houden, omdat de uitwedstrijd met 2-1 verloren ging.

Om 11.45 uur werd er afgetrapt op het sportcomplex van Jodan Boys. Jodan boys begint gelijk fel aan de wedstrijd, wat in de 3e minuut voor een grote kans zorgt. Carolien wordt door Renate weggestuurd, waardoor Carolien een voorzet kan geven en Hannelot op doel kan schieten. Helaas belandt de goede inzet op de paal.

In de 14e minuut brengt Jodan Boys opnieuw gevaar. Demi geeft een lange bal op Carolien die een prachtige voorzet geeft op Lisanne. Lisanne kopt de bal hard binnen. 1-0! (klein feitje dit is ook het eerste kopdoelpunt van Lisanne)

Jodan Boys bleef strijdt en energie leveren, waardoor er veel duels worden gewonnen.

In de 38e minuut krijgt Jodan Boys een corner. Lisanne neemt de corner, die voor de voeten van Hannelot valt. Hannelot legt de bal rustig voor Dorien klaar, die de bal hard en zuiver binnenschiet. 2-0!

Nog geen minuut later komt Ter Leede terug in de wedstrijd met een hard schot op doel 2-1

In de 43e minuut komt Jodan boys op een stand van 3-1. Carolien wordt door Lisanne diep gestuurd, waardoor wederom Carolien een mooie voorzet geeft op Renate die de bal weet binnen te werken.

Jodan Boys gaat met een stand van 3-1 de rust in.

Jodan Boys komt goed de kleedkamer uit. In de 48e minuut krijgt Jodan Boys een vrije trap. De vrije trap wordt genomen door Maaike, Renate kan de bal verlengen, waardoor Dorien de bal kan binnenkoppen. 4-1!

In de 60e minuut vindt er een wissel plaats aan de kant van Jodan Boys. Janet maakt haar debuut. Zij vervangt Isabella aan de linkerkant.

In de 66e minuut wordt Ter Leede toch nog even gevaarlijk door te makkelijk balverlies van Jodan Boys, maar gelukkig wordt de bal hoog overgeschoten.

In de 75e minuut vindt er wederom wissel plaats. Elise verlaat het veld voor Liquenda

Jodan Boys blijft strijden en dit wordt beloond. In de 83e minuut krijgt Jodan Boys een corner. De bal blijft in de zestien hangen, waardoor Maaike de bal kan binnentikken, 5-1.

Daarna wordt er niet meer gescoord.
5-1 is ook de eindstand van de dames tegen de vrouwen van Ter Leede. Met vlagen hebben we genoten van de wedstrijd en zijn we blij met het resultaat van onze dames! Volgende week spelen onze vrouwen uit tegen DSS om 12 uur. Tot dan!