In Nieuws, Vacatures

CVV de Jodan Boys zoekt een ervaren hoofdtrainer voor ons O23-1 elftal (3e divisie).

CVV de Jodan Boys is een christelijke voetbalvereniging met een actieve jeugdafdeling. Het eerste elftal komt uit in de vierde divisie. Het streven van CVV de Jodan Boys is dat het eerste elftal bestaat met zo veel mogelijk zelf opgeleide spelers. Hiervoor is een technisch beleidsplan opgezet. Een belangrijk onderdeel hierin is dat de alle teams volgens het “Jodan Boys systeem” spelen. Daarom wordt al jaren geïnvesteerd in de jeugdopleiding. Naast uitstekende trainingsfaciliteiten filmen wij alle wedstrijden die worden gespeeld op het hoofdveld. Deze beelden worden ter beschikking gesteld voor het evalueren van de wedstrijd met de spelers. Ook hebben wij de beschikking over een speler volgsysteem. Daarnaast bieden wij jou een staf aan die bestaat uit een assistent-trainer en een teammanager. Ook streven we er naar een verzorger toe te voegen aan de staf.

We leiden niet alleen spelers op, maar ook trainers. Zo is de huidige trainer van heren 1 bij ons begonnen als trainer van de O13-1 en hebben we samen een loopbaantraject in gang gezet. Dit seizoen is hij benoemd tot trainer van heren 1.

O23-1 komt uit in de 3e divisie en doet bovenin mee om promotie naar de  2e divisie. Wij zijn op zoek naar een ervaren trainer die het opleiden van spelers kan combineren met resultaten. Beide vinden wij belangrijk.

Taken:

 • Het verzorgen van drie trainingsavonden per week;
 • Het coachen en begeleiden van op wedstrijddagen;
 • Het monitoren van de ontwikkelingen van de jeugdspelers;
 • Relevante informatie plaatsen in het speler volgsysteem;
 • Samenwerken met de hoofdtrainer van de A-selectie (4e divisie) en de O19-1 (1e divisie);
 • Samenwerken met de Voetbal Technische Commissie en de Hoofd Jeugd Opleiding.

Profiel:

 • Relevante werkervaring op divisie-niveau;
 • Minimaal in het bezit van UEFA-C. Het is een pré als je in het bezit bent van UEFA B;
 • Enthousiasmerend, stimulerend en motiverend;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Stevige persoonlijkheid.

Spreekt deze vacature jou aan denk je te voldoen aan dit profiel? Maak je interesse dan kenbaar door een mail met motivatie en bijbehorende CV te sturen naar bovenbouw@cvvdejodanboys.nl.

Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Mario Vitale

Manager Bovenbouw CVV de Jodan Boys