We nemen het zaterdag  op tegen de trotse koploper van de competitie Kloetinge. De ploeg van Jurriaan van Poelje beleeft als promovendus een heerlijk seizoen. Dat succes berust niet op toeval. Bij Kloetinge is er in de afgelopen jaren gestaag gewerkt om stappen omhoog te maken. Niet alleen op voetbaltechnisch gebied timmeren de Zeeuwen aan de weg, maar ook de accommodatie heeft een schitterende metamorfose ondergaan.

Gesteund door een trouwe supportersschare presteert Kloetinge in de sterke vierde divisie buitengewoon goed. Een smet op dit tot op heden mooie seizoen is dat  Kloetinge tot tweemaal toe het periodekampioenschap aan de neus voorbij zag gaan. De eerste periode ging naar ODIN’59 en vorige week ging Capelle er met de prijs vandoor. Bij winst op Smitshoek had Kloetinge een klein feestje kunnen vieren. Het verliep anders Smitshoek won met 1-4 van Kloetinge.

Hecht team

Jodan Boys speelde vorige week echt als een team, tegen het sterke ARC. We kennen het verhaal inmiddels wel. Jodan Boys heeft nog steeds veel lang geblesseerden, maar dat had vorige week geen invloed op het spel van onze jongens. Vanaf minuut één was duidelijk te zien dat Jodan Boys zich niet zomaar gewonnen gaf in Alphen aan de Rijn.  Jodan Boys kwam zelfs op voorsprong. Uiteindelijk deelden ARC en Jodan Boys de punten en dat was misschien wel een terechte afspiegeling van de wedstrijd.

Geen cadeautje

Over naar de wedstrijd tegen Kloetinge. In het heen duel in Zeeland stond Jodan Boys binnen de kortste keren met 2-0 achter door twee doelpunten van Ruben de Jager. Kort voor rust scoorde Kevin de Vries de gelijkmaker uit een penalty. In de tweede helft probeerde Jodan Boys het wel, maar was Kloetinge erg gevaarlijk in de omschakeling. Het is zaterdag zaak om lang in de wedstrijd te blijven. De huid duur te verkopen en we zien om 16.30 uur dan wel wat het heeft opgeleverd. Maar cadeautjes, nee die geven we niet meer.

De wedstrijd staat  onder leiding van de heer W.M. Kieft. We wensen iedereen een sportieve en goede wedstrijd.