In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie
Langs deze weg verwelkomen wij DWA; deze organisatie werd recentelijk uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2023. Een prachtige bekroning. Wij kijken dan ook met veel plezier uit naar een prettige samenwerking.

Henk Jansma, adjunct-directeur DWA: “We geloven in duurzaamheid en gezondheid. Daarin komen sport en uitvoering bij elkaar. We werken aan de verduurzaming van de gebouwen van Jodan Boys en stimuleren tegelijk graag de mooie sportambities van de club.”

Duurzaamheid

Bij DWA werken 145 professionals aan een duurzame gebouwde omgeving. Met passie, kennis en betrokkenheid. Niet alleen voor opdrachtgevers, maar ook voor de natuur en voor de toekomst van onze kinderen. Iedere dag ontwerpt DWA slimme en duurzame gebouwen, duurzame energiesystemen en renoveren ze de bestaande voorraad. Samen bouwen aan een wereld die ook voor volgende generaties veilig, gezond en leefbaar blijft.

 

Iconische projecten
DWA werkt aan spraakmakende projecten. Denk bijvoorbeeld aan duurzame icoon-gebouwen als Valley, Hourglass, NoMa House aan de Amsterdamse Zuidas.
Het Floating Office Rotterdam (FOR) is een mooi praktijkvoorbeeld van circulaire bouw. Het drijvende kantoor van het Global Center on Adaptation (GCA) in de Rijnhaven is gemaakt van hout en kan gemakkelijk gedemonteerd en hergebruikt worden.


Locaties

DWA is gevestigd door heel Nederland: Amstelveen, Gouda, Rijssen en Veenendaal. Als eerste van Nederland heeft het gerenoveerde kantoorpand in Gouda een gecertificeerd Binnenklimaat Label. En op het allerhoogste niveau: Binnenklimaat Label A ‘zeer goed’. Met het label wordt aangetoond dat de werkplek gezond en comfortabel is.