In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag nemen we het op tegen ARC in Alphen aan de Rijn. Een echte ‘Groene Hart derby’. De ploeg van Mark Evers lijkt de weg omhoog weer te hebben gevonden. Van de vier wedstrijden die na de winterstop werden gespeeld wist ARC er drie te winnen. Twee weken geleden werd een keurige overwinning behaald tegen het hooggeplaatste Smitshoek.

Na de valse start tegen Nieuwenhoorn herpakte Jodan Boys zich goed tegen ODIN’59 en De Dijk. Helaas ging het in de laatste thuiswedstrijd mis. Op sportpark Oosterwei verloor Jodan Boys twee weken geleden van Poortugaal. Het is zaterdag zaak om de goede lijn, van de wedstrijden daarvoor,  weer op te pakken.

Oude bekenden

Wedstrijden tegen ARC staan vaak in het teken van kruisbestuivingen. Bij ARC speelt Jordi Tuithof, helaas nu al lang geblesseerd. Bij Jodan Boys spelen twee echte Alphenaren met Daan van Leeuwen en Stefan den Horder.

Goed resultaat

Zaterdag tellen geen sentimenten. Jodan Boys hoopt net als in de thuiswedstrijd in Gouda, weer goed voor de dag te komen. De afgelopen jaren was Jodan Boys niet succesvol op sportpark Zegersloot, tijd om daar verandering in te brengen.

Kom je onze mannen aanmoedigen aankomende zaterdag? De wedstrijd staat onder leiding van de heer P.A. de Waard en begint om 14.30 uur.

FORZA Jodan Boys

Kunnen we zaterdag weer juichen tegen ARC? Kom onze boys aanmoedigen!