In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

 

Jodan Boys Vr1 speelt zaterdag 18 februari een oefenwedstrijd bij Barendrecht Vr1 wat ik de Hoofdklasse uitkomt. Momenteel bezet het de 7e plaats maar zijn 2023 erg goed begonnen met overwinningen op het laaggeplaatste Stiens (3-1 winst) en het hoog geklasseerde Berkel (4-0 winst).

In punten staat Barendrecht gelijk met o.a. Sparta Rotterdam waar Jodan Boys in de Beker met 1-0 te sterk voor was.

 

Jodan Boys was afgelopen zaterdag te sterk voor het 2e van SSS. Het domineerde de hele wedstrijd maar het klasseverschil maakte pas in de 2e helft het verschil. Na de 0-1 van Renate ging het binnen 10 minuten van 0-1 naar 0-3. Lisanne en Carolien waren de andere twee doelpuntenmakers. Famke de Roos maakte er snel na haar invalbeurt 0-4 van.

 

Door het puntenverlies van de concurrenten in de afgelopen weken staan de vrouwen van Patrick Verwei nu weer alleen aan kop. IJFC volgt op 2 punten, Ter Leede Vr2 op 3 en WV-HEDW op 6.

 

Dit wordt een nieuwe graadmeter voor Jodan Boys Vr1. Er zal niet alleen voor de winst gestreden worden. Ook zullen er dingen uitgeprobeerd gaan worden en zullen een aantal meiden weer speelminuten krijgen.

 

Er zal om 12.15 uur worden afgetrapt op Sportpark De Bongerd.

Voor de thuisblijvers is de wedstrijd te volgen via twitter: @JBvrouwen1