Na goede overwinning op ODIN’59 en De Dijk wilde Jodan Boys dit afgelopen zaterdag een goed vervolg geven in eigen huis. De wedstrijd verliep echter anders.

In de eerste helft was SV Poortugaal de bovenliggende partij tegen een inzakkend Jodan Boys. Met een 0-2 ruststand kwamen we nog goed weg gezien de vele open kansen die Poortugaal wist te creëren . Dat Dirk Pieter en Roald tegen twee gele kaarten aanliepen was cruciaal toen Dirk Pieter na een kwartier in de tweede helft tegen zijn tweede  kaart aanliep en kon vertrekken.

Wat Erik van Zoest en Leroy Brank  zeker zullen meenemen voor het vervolg van de competitie is de wijze waarop we uit de kleedkamer kwamen. Met heel veel energie en goed combinatiespel, ook het laatste half uur met tien  man, wisten we Poortugaal onder druk te zetten en ontbrak in de afwerking net dat beetje geluk om de kansen in doelpunten om te zetten. Over twee weken wacht ARC en laten we het goede spel van de tweede  helft doorpakken en snel de weg omhoog weer inslaan. Nog elf wedstrijden te gaan