In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

JODAN BOYS WEER ALLEEN KOPLOPER NA WINST BIJ SSS.

Vandaag stond SSS op de planning. De vrouwen van Jodan Boys hadden er volle vertrouwen in.

De eerste paar minuten liepen wat stroef. De vrouwen hadden iets meer pit nodig. Deze pit kwam hier en daar naar buiten, door kansen die er werden gecreëerd. Maar helaas niet genoeg en mochten deze kansen het net niet kussen.

Eerste helft zit er op. Stand 0-0.

Tweede helft moesten de vrouwen wel knallen. Deze eerste minuten zagen er beter uit. Er was meer druk op de bal en de vrouwen gingen er voor.

In de 60e minuut maakte Renate Spee de 1-0 door een strakke voorzet van Carolien Noorlander. Al snel na het eerste doelpunt, scoort Lisanne Hoogeveen in de 66e minuut door een loptje over de keepster. De vrouwen van Jodan Boys kregen door deze voorsprong steeds meer vertrouwen.

In de 69e minuut scoort Carolien Noorlander vanaf de rechterkant. Via een schot/voorzet gaat de bal prachtig via de paal het net in.

Invalster Famke wist de bal ook in het net te krijgen. In de 89e minuut staat zij een op een met de keeper en maakt deze actie netjes af.

De vrouwen hadden meer verwacht van deze wedstrijd maar zijn natuurlijk alsnog blij met de 4-0 overwinning op SSS.

Op naar de volgende! Aankomende zaterdag spelen we een oefenpartij tegen Barendrecht VR 1 uit om 12:15 uur.