In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Stichting Topvoetbal is blij te kunnen melden dat Roy Rondeltap volgend seizoen weer bij Jodan Boys speelt, de ervaren keeper komt over van Sportlust’46. Roy kent het klappen van de zweep in de top van het amateurvoetbal.

Na in de jeugd voor onder andere Sparta en Feyenoord te hebben gespeeld verdedigde Roy de kleuren van Barendrecht en Noordwijk om vervolgens twee seizoenen voor Jodan Boys uit te komen. Na twee jaar Sportlust’46 kiest Roy bewust voor een terugkeer naar Jodan Boys. ‘Jodan Boys ligt om de hoek en ik ken de club en de mensen goed. Ik wil met Jodan Boys volgend seizoen weer ergens om spelen’, aldus Roy.

Verheugd

Mitchel Heerkens is verheugd met de komst van Roy. ‘Roy is een hele goede keeper die het klappen van de zweep kent. We hebben een aantal jonge keepers in de selectie die veel aan zijn ervaring kunnen hebben.’

Roy we kijken uit naar je komst! Tot volgend seizoen.

FORZA Jodan Boys

Blijven: Mo Bellahcen, Roald Heerkens, Dirk Rietveld, Michel Verkaik, Adil Akanioui, Rick Wils,  Fahim Musaui, Edwin Gouw, Sam Pak

Vertrekken: Luc Dielhof, Stefan den Horder, Luuk Brand

Komt: Roy Rondeltap

Stopt: Kevin de Vries