In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Jodan Boys VR1 speelt zaterdag weer een uitwedstrijd. Het mag naar het nog puntloze SSS VR2 uit Klaaswaal.

 

SSS heeft een “tussenjaar”. Nadat Vrouwen 1 van SSS vorig jaar degradeerde van de TopKlasse naar de Hoofdklasse zijn er een aantal speelsters vertrokken. Dit had zijn weerslag op de rest van de vrouwenteams. De sfeer is echter goed in de selectie van SSS. Dit hebben de vrouwen van Jodan Boys van dichtbij mogen meemaken. Op het trainingskamp in Albufeira, waar beide selecties in hetzelfde hotel verbleven, waren de 2 teams van SSS in opperbeste stemming.

 

Op het toernooi in Portimao speelden een mix van SSS 1/2 tegen de vrouwen van Jodan Boys. Onze vrouwen wonnen met 1-4. SSS veroverde de 5e plaats waar Jodan Boys de finale van ADO’20 na strafschoppen verloor en de 2e plek veroverde.

 

In de competitie heeft Jodan Boys de draad weer opgepakt na het verlies bij Ter Leede Vr2. Thuis tegen het goed georganiseerde en goed voetballende IJzendijke won Jodan Boys uiteindelijk met 3-2. De spanning bovenin houdt voorlopig nog wel aan. Net als Jodan Boys wonnen ook de vrouwen van IJFC. De 2 andere koplopers, WV-HEDW en Ter Leede Vr2, verloren allebei. Hierdoor staan zowel IJFC als Jodan Boys weer 3 punten los van de andere twee concurrenten.

 

Begin oktober versloeg Jodan Boys SSS VR2 met 9-0. Zit er weer een monsterscore in of heeft de teambuilding in Albufeira zodanig geholpen dat er een stunt in zit voor SSS?

 

Om 15.00 uur zal er in Klaaswaal worden afgetrapt. Scheidsrechter is de heer Van den Berg.

 

We zien u graag langs de lijn op het sportpark van SSS aan de Jaap Kosterstraat in Klaaswaal.

Voor de thuisblijvers is de wedstrijd te volgen via twitter: @JBvrouwen1