In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdaf staat er weer een mooie pot op het programma. In eigen huis ontvangen we Poortugaal, de ploeg waar oud-trainer Peter Klomp werkzaam is. Voor Bradley el Idrissi wordt het een speciaal duel. Bradley zal volgend jaar uitkomen voor Poortugaal. Wij zijn blij dat de rappe aanvaller dit seizoen nog ons shirt aan heeft.

Poortugaal doet het dit seizoen net als vorig seizoen goed. De club uit de Albrandswaard heeft dit laten zien dat het zich met de beste ploegen kan meten. Koploper Kloetinge verloor dit seizoen nog maar twee maal. Eén van die nederlagen was tegen Poortugaal. Poortugaal heeft een sterk collectief en beschikt over een ervaren voorhoede die ervaring, doelgerichtheid en snelheid met elkaar kan combineren. Afgelopen zaterdag verloor Poortugaal van Smitshoek. Hiermee kwam een einde aan een ongeslagen reeks van vijf wedstrijden. Met zevenentwintig punten staat Poortugaal prima in de middenmoot.

Goede lijn doortrekken

Voor Jodan Boys is de zon  weer een beetje gaan schijnen.  Na de nederlaag tegen Nieuwenhoorn  direct na de winterstop, herpakte onze jongens zich goed tegen ODIN’59 en De Dijk. Zes punten in twee wedstrijden het is nog niet eerder voorgekomen dit seizoen. Ja natuurlijk één van de wedstrijden was tegen de nummer laatst, maar goed het zou niet voor het eerst zijn geweest dat Jodan Boys juist tegen zo’n ploeg punten zou laten liggen. Jodan Boys deed wat het moest doen en beleefde een ogenschijnlijke makkelijke middag in de hoofdstad.

Wedstrijd voor wedstrijd

Erik van Zoest zei na de wedstrijd ‘We kijken wedstrijd voor wedstrijd. Zaterdag tegen Poortugaal zijn er ook weer drie punten te verdelen. Laten we hopen dat we die in eigen huis houden, zodat de veilige plekken nog dichterbij komen.’ Dat hopen wij natuurlijk allemaal Erik. We gaan met elkaar achter onze boys staan!!

De wedstrijd staat zaterdagmiddag onder leiding van de heer A.L. van de Ketterij.

 

FORZA Jodan Boys