In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Zaterdag staat voor Jodan Boys Vr1 de eerste thuiswedstrijd op het programma in 2023. Tegenstander is het Zeeuwse IJzendijke.

 

De dames van Jodan Boys hebben een goed trainingskamp achter de rug als was dat niet helemaal terug te zien in de inhaalwedstrijd bij Ter Leede Vr2. Deze werd met 2-1 verloren. Bij rust was het nog 0-0 maar halverwege de 2e helft sloeg Ter Leede 2x snel toe. Een prachtige goal van Rebekka de Jong, vanaf 30 meter strak in de kruising, was het begin van een slotoffensief. Helaas kwam deze net iets te laat. Ondanks deze nederlaag wisten de vrouwen van Patrick Verwei toch nog de 1e periodetitel te winnen. Deelname aan de nacompetitie is hiermee in ieder geval veiliggesteld maar we hopen met z’n allen dat dit niet nodig zal zijn….

 

Door de nederlaag is het enorm spannend geworden bovenin. Vier teams staan aan kop met allen 8 verliespunten:

1) Jodan Boys +32

2) WV-HEDW +23

3) IJFC +19

4) Ter Leede vr2 +18

 

IJzendijke gooit al jaren hoge ogen in de 1e klasse. Ook dit jaar doen de Zeeuwsen weer goed mee. Ze bezetten een 5e plaats op de ranglijst waar Jodan Boys nog altijd op nummer 1 staat.

 

In IJzendijke werd het in september gelijk: 1-1. In een gelijk opgaande wedstrijd kwam IJzendijke kort na rust op 1-0. Na een rode kaart voor hun centrale verdedigster voerde Jodan Boys de druk op waarbij diep in blessuretijd Dina Bourjila de gelijkmaker binnen kopte.

 

Hoe zal het zaterdag verlopen? Kan Jodan Boys de koppositie met succes verdedigen?

De aftrap is om 11.45 uur en de wedstrijd staat onder leiding van de heer L. Molenaar.

 

De staf en de speelsters wensen u, net als Hoofdsponsor John Hornes Assurantiën &  Hornes Administraties, Hypotheken en Financiering een fijne wedstrijd. Zien wij u langs de lijn aanstaande zaterdag op sportcomplex Oosterwei de wedstrijd begint om 11:45 uur?

Pupil van de week is Doris Hameeteman. Doris speelt bij Jodan Boys Mo11-2 en zal samen met aanvoerder Dorien de aftrap nemen.