In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Afgelopen weekend pakte Jodan Boys de eerste drie punten van 2023. In de de dying seconds schoot Luc de winnende binnen. Met tien man werd de volle buit op sportpark Oosterwei gehouden. Het zou mooi zijn als onze boys dat zaterdag een goed vervolg weten te geven tegen ASV De Dijk. 

Jodan Boys treft een  ander De Dijk dan in september. Oud-prof Regillio Simons staat inmiddels aan het roer en met jonge spelers probeert hij zijn ploeg met veel energie te laten spelen. Afgelopen week speelde De Dijk een uitwedstrijd bij Smitshoek. De nummer twee van de competitie had de handen vol aan de rode lantaarndrager. Uiteindelijk trok de ploeg uit Barendrecht met miniem verschil aan het langste eind 1-0.  Ondanks dat De Dijk nog niet heeft gewonnen dit seizoen zit er wel weer muziek in het team. Van onderschatting mag dus geen sprake zijn.

Yassire heeft te maken met een vervelende blessure, maar is net als Akanioui op de weg terug. 

Stappen maken

Jodan Boys is zelf niet in de positie om makkelijk over tegenstanders te denken. Ondanks de overwinning vorige week staat Jodan Boys nog op de voorlaatste plek. De heenwedstrijd in september was ook lastig zat.  Jodan Boys won ternauwernood met 4-3. Erik van Zoest zal zijn mannen weer op het hart drukken dat er weer een collectief zal moeten staan. Als Jodan Boys dan een positief resultaat haalt komen de veilige plekken weer iets meer in het vizier.  Zaterdag dus weer een belangrijk potje. De wedstrijd begint om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer W. Velings.

FORZA Jodan Boys