In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Stichting Topvoetbal heeft  de afgelopen weken veel gesprekken gevoerd met het oog op het komende seizoen 2023/2024. We zijn blij dat veel jongens hebben aangegeven ook volgend jaar bij Jodan Boys te spelen.

Ons centrale duo Roald Heerkens en Dirk Rietveld. Hebben aangegeven ook volgend jaar bij ons te spelen. Onze aanvoerder, die afgelopen zaterdag nog man van de wedstrijd werd, gaat daarmee zijn twaalfde seizoen in! Dat kan lang niet iedereen zeggen. Dirk is ook iemand die we al lang in ons vlaggenschip terug zien. Dirk is een voorbeeld van een jeugdspeler met geduld. Na enkele jaren veelal op de bank te hebben gezeten is Dirk nu al seizoenen lang een vaste waarde in het eerste. Hij start volgend seizoen aan zijn negende jaar in de selectie.  Michel Verkaik  trouwe rots in de branding samen, met Roald en Dirk, heeft  het nog teveel naar zijn zin in de A selectie om zijn schoenen aan de wilgen te hangen. Daar zijn wij blij mee. Zowel in als buiten het veld is Michel een belangrijke teamspeler.

De onverzettelijke Michel Verkaik aan de basis van de 1-0.

Dribbels

Adil Akanioui, nu nog geblesseerd maar op de weg terug, speelt ook komend seizoen voor Jodan Boys. We missen nu zijn dribbels door een blessure, maar we hopen snel weer van zijn Akaniouiaanse acties te kunnen genieten. Fahim Musaui blijft volgend jaar ook zijn acties maken aan de sportlaan. In zijn tweede jaar drukt Fahim steeds meer zijn stempel op het elftal. We hopen dat hij die lijn volgend jaar doorzet. Rick Wils, onze lange spits uit Driebruggen heeft het erg naar zijn zin en kijkt dan ook uit om volgend jaar weer doelpunten voor Jodan Boys te mogen maken. Rick is een aanwinst gebleken voor, voor, tijdens en na de wedstrijd. Edwin Gouw kwam dit seizoen over van Jodan Boys 12. Hij maakt een reuze ontwikkeling door en begon afgelopen zaterdag zelfs in de basis. Volgend jaar maakt hij ook weer deel uit van de selectie. Sam Pak kwam over van Jong Feyenoord als talentvolle doelman. Dit seizoen fungeert Sam voornamelijk als tweede keeper. Aankomend seizoen wil hij de strijd aangaan voor een plek onder de lat. Last but not least Mo Bellahcen heeft ook besloten nog een jaar door te gaan, mits zijn blessure voorspoedig herstelt. Mo gaat volgend jaar zijn veertiende seizoen in! Waar zie je dat nog.  Het veertiende jaar dribbelen in Oosterwei, wij krijgen er geen genoeg van

Zaterdag was Luc nog de maker van het winnende doelpunt. 

Afscheid

Helaas zullen we volgend seizoen naast Kevin de Vries ook afscheid gaan nemen van Luc Dielhof. Luc kwam over uit JO19-1 en speelde drie jaar in ons eerste elftal. Deze gedreven en sympathieke sportman heeft laten zien voor zijn sport te leven. Zaterdag werd het harde werken nog bekroond met het maken van het winnende doelpunt tegen ODIN’59. Luc gaat volgend jaar een stap hoger maken. Naast Luc zal Stefan den Horder volgend jaar ook niet meer te bewonderen zijn aan de sportlaan. Stefan heeft besloten Jodan Boys te verlaten. Stefan heeft veel belangrijke goals gemaakt. Het winnende doelpunt vorig jaar diep in blessuretijd bij Spijkenisse. Ook zijn hattrick tegen zijn oude club ARC zullen we niet snel vergeten. Luuk Brand hielp ons dit jaar geweldig uit de brand. Toen wij vlak voor de overschrijving zonder keeper zaten  was daar gelukkig Luuk die bereid was om drie keer in de week uit Noord-Brabant naar Gouda te rijden om ons doel te verdedigen. De reisafstand is voor Jodan Boys de reden om na dit seizoen op zoek te gaan naar een doelman dichter bij huis, die de strijd met onze keepers voor een plek onder de lat wil aangaan.

We gaan eerst nog veertien wedstrijden met elkaar strijden om Jodan Boys in de vierde divisie te houden!

FORZA Jodan Boys

 

Blijven: Mo Bellahcen, Roald Heerkens, Dirk Rietveld, Michel Verkaik, Adil Akanioui, Rick Wils,  Fahim Musaui, Edwin Gouw, Sam Pak

Vertrekken: Luc Dielhof, Stefan den Horder, Luuk Brand

Stopt: Kevin de Vries