In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Voordat we vooruit kijken naar de wedstrijd van aankomende zaterdag blikken we nog één keer terug naar afgelopen weekend. Jodan Boys hield de nul en wist zelf één keer tot scoren te komen. De verdediging bleef goed overeind onder leiding van onze aanvoerder Roald Heerkens.

Voor een spits is het lekker om doelpunten te maken. Voor verdedigers is het goed om de linies gesloten te houden om die doelpunten te voorkomen. Dat is logisch. Bij Jodan Boys zat het de laatste wedstrijden behoorlijk tegen en vielen de tegengoals vaak ongelukkig en goedkoop.

Spreken met de voeten

Afgelopen zaterdag kwam er geen muisje door. Roald Heerkens stond samen met de andere verdedigers op en met elkaar werd de nul gehouden. Onder het motto geen woorden maar daden ging Heerkens voorop in de strijd. Roald is daarom deze week gekozen tot Van Deth Man of the Match.

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda.  participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Jodan Boys – Nieuwenhoorn            –

ODIN’59 – Jodan Boys              Rick Wils

Jodan Boys – De Dijk                 Rick Wils

Poortugaal – Jodan Boys          Dirk Rietveld

Jodan Boys – ARC                      Luc Dielhof

Kloetinge – Jodan Boys             Luuk Brand

Jodan Boys – Capelle                 Mo Bellahcen

SC Feyenoord – Jodan Boys     Luuk Brand

Jodan Boys – FC ‘s-Gravenzande  NVT

Spijkenisse – Jodan Boys          Stefan den Horder

Jodan Boys Smitshoek                  NVT

WNC – Jodan Boys                        NVT

Achilles Veen – Jodan Boys  De verdediging

Jodan Boys – GOES                         NVT

Zwaluwen – Jodan Boys                 NVT

Nieuwenhoorn – Jodan Boys        Rick Wils

Jodan Boys – ODIN’59            Roald Heerkens