In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdaf spelen we de eerste thuiswedstrijd na de winterstop tegen ODIN’59 uit Heemskerk. De laatste keer dat we thuis speelde tegen ODIN’59 was in het seizoen 2013-2014 door een overwinning op de slotdag wist Jodan Boys zich uiteindelijk te handhaven in de toenmalige hoofdklasse.

Handhaving een woord dat dit jaar ook regelmatig valt. Het is voor onze boys een belangrijke wedstrijd. Trainer Erik van Zoest zei vorige week na de wedstrijd; ‘Het is leuk hoor al die complimenten over ons goede spel tegen Nieuwenhoorn. Volgende week gaat het maar om één ding en dat is winnen van ODIN’59. Ja en dat zijn rake woorden van onze trainer. Jodan Boys bevindt zich nu in de positie dat het wel punten moet gaan pakken. Hoe dan ook het veldspel van vorige week zaterdag gaf in ieder geval wel perspectief.

Rick Wils was in de heenwedstrijd twee maal trefzekerDesondanks bleven de punten in Heemskerk. 

Onze gasten uit Heemskerk zullen ook gebrand zijn op een goed resultaat. Hoewel de ploeg van Richard Plug al een periodetitel op zak heeft en daarmee een ticket voor de nacompetitie heeft verdiend, gaat het de laatste weken ook minder crescendo bij ODIN’59. Uit de laatste zes wedstrijden wist ODIN’59 slechts vier punten te halen en dat is er eentje meer dan Jodan Boys. Afgelopen zaterdag leek het er lange tijd op dat ODIN’59 een puntje zou pakken tegen Smitshoek. Kort voor tijd scoorde Luigi Bruins echter het winnende doelpunt.

Het belooft zaterdag dus een wedstrijd te worden op het scherpst van de snede. ODIN’59 zal zich in de top van de ranglijst willen handhaven. Jodan Boys zal zo snel mogelijk van die één na laatste plaats weg willen. Laten we onze boys  nog harder aanmoedigen dan normaal, dan moet een mooi resultaat mogelijk zijn! De wedstrijd staat onder leiding van de heer: P.T. van Veelen

FORZA Jodan Boys