In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Zaterdag 28 januari a.s. is voor Jodan Boys Vr1 de herstart van de competitie. Op het programma staat de lastige inhaalwedstrijd uit bij Ter Leede Vr2. Deze wedstrijd stond eigenlijk op 8 oktober jl op de planning maar helaas had de scheidsrechter dit niet in zijn agenda genoteerd waardoor wij nu eind januari wederom naar Sassenheim mogen rijden.

 

Afgelopen weekend hadden de vrouwen van Jodan Boys een geslaagd trainingskamp in het Portugese Albufeira. Buiten de pubquiz, een karaokeavond en een paintballochtend werd er uiteraard ook veel met de bal gedaan.

 

Donderdag werd er in de middag getraind en op vrijdag stonden er én een training én een wedstrijd tegen Spirit op het programma welke overtuigend werd gewonnen.

Zaterdag stond de Algarve Cup op het programma. Op het trainingscomplex van de Portugese Eredivisionist Portimonense stonden wedstrijden tegen Hoofdklasser SSS Klaaswaal op het programma en tegen de huidige nummer 4 van de Topklasse: Rijnvogels.

 

SSS werd in 30 minuten met 4-1 verslagen waarbij nieuwkomer Maaike Rahms goed was voor 2 assists. Een gelijkspel zou voldoende zijn tegen Rijnvogels maar ook deze werd gewonnen: 1-0. In de finale was de goede zondag eersteklasser Ado’20 na strafschoppen te sterk waardoor Jodan Boys een knappe 2e plaats bemachtigde.

 

De herstart van de competitie beloofd gelijk een spannende pot voetbal. Ter Leede heeft samen met IJFC en WV-HEDW slechts 8 verliespunten. Jodan Boys heeft er 5 en is daardoor koploper.

Ter Leede Vr2 heeft goede resultaten geboekt en zal zich niet zomaar gewonnen geven.

 

Kan Jodan Boys de 3 punten marge behouden op de nummers 2 en 3?

 

Er wordt om 11.30 uur afgetrapt in Sassenheim. Scheidsrechter is de heer Lamers.