In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Soms zijn er zaken waarvan je weet dat ze eraan komen maar waarvan je hoopt dat je het nog een tijdje voor je uit kunt schuiven. Het afscheid van Kevin de Vries is daar een voorbeeld van. De nestor van onze groep moest de afgelopen jaren net iets langer nadenken met de beslissing om nog een jaar door te gaan, maar uiteindelijk gaf hij er ieder jaar vol overtuiging een klap op om nog een jaar door te gaan, wat wil je als je zo fit blijft.

Nog een half jaren knallen 

Nu heeft Kevin de keus gemaakt om na dit seizoen te stoppen met prestatievoetbal. Een gezin met twee kleine kinderen, een baan in het onderwijs en daarnaast de verplichtingen die bij het voetbal komen kijken. Voor de winterstop heeft Kevin bij Mitchel Heerkens aangegeven dat  dit zijn laatste seizoen wordt. Als club zijn wij dankbaar dat we nog zes seizoenen van Kevin hebben mogen genieten.  Genieten van zijn voetbalkwaliteiten, maar ook als mens was en is hij erg belangrijk in de groep. We gaan nu nog geen afscheid nemen want we gaan er nog een half seizoen hard tegen aan met elkaar! ‘Ik wil mijn loopbaan niet eindigen met een degradatie’, aldus Kevin en zo is het!