In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag hervat Jodan Boys de competitie met een uitwedstrijd tegen Nieuwenhoorn. Met een aantal nieuwe gezichten en frisse energie na een goed trainingskamp gaat de ploeg van Erik van Zoest er alles aan doen om met drie punten huiswaarts te reizen. 

Net als in de eerste seizoenshelft start Jodan Boys tegen Nieuwenhoorn. In augustus ontving Jodan Boys de promovendus in de eerste wedstrijd van het seizoen. Die wedstrijd herinneren wij ons nog allemaal. Een uiterst effectief Nieuwenhoorn liet Jodan boys de bal, maar was in de omschakeling dodelijk effectief. Jodan Boys wist niet te scoren maar Nieuwenhoorn deed het maar liefst drie keer. De ploeg van Oscar van Biesheuvel kan terugkijken op een goede eerste seizoenshelft. Met twintig punten zijn ze goed op weg om zich veilig te spelen.

Hernieuwde energie

Bij Jodan Boys is het duidelijk dat de eerste seizoenshelft niet gebracht heeft wat we met elkaar hadden gehoopt. Mede door langdurig blessureleed van bepalende spelers werd met hangen en wurgen de winterstop gehaald. In de winsterstop heeft stichting topvoetbal de selectie een duidelijke impuls gegeven door het terughalen van Enzo Huntink en Bradley el Idrissi. Daarnaast mochten we kennismaken met Jelaino Fonseca en Achraf Nait. Vier jongens die nieuw elan binnen de selectie brengen. Daarnaast kreeg Jodan Boys weer de mogelijkheid om op trainingskamp te gaan. In Portugal werd er hard getraind en veel gelachen. Dat moet een goede basis zijn om met elkaar aan de tweede seizoenshelft te beginnen.

Kom de mannen steunen

Het zou heerlijk zijn als we zaterdag met drie punten de bus in stappen. Het moge duidelijk zijn dat uw steun net dat extra zetje in de rug kan zijn. Komt allen naar Nieuwenhoorn om onze boys aan te moedigen.

FORZA Jodan Boys