In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Donderdagavond 12 januari heeft Carla Goedhart namens Boer Makelaardij en de heer Gerard Wolters namens stichting Topvoetbal De Jodan Boys het verbeterde sponsorcontract ondertekend. Boer Makelaardij sponsort al jaren voetbalclub De Jodan Boys.

Vanaf nu zal de naam Boer Makelaardij achterop de shirts van het eerste elftal staan en is het logo van Boer Makelaardij zichtbaar voorop de shirts van De Jodan Boys onder 23 en onder 19 jaar. De ondertekening vond plaats in het sponsorhome van De Jodan Boys tijdens de zeer goed bezochte jaarlijkse Nieuwjaarsborrel van Boer Makelaardij.

Maatschappelijk en sportief betrokken

Carla Goedhart gaf als reden om het sponsorcontract te verbeteren de zeer actieve rol die voetbalclub De Jodan Boys speelt in de omgeving op maatschappelijk en sportief vlak. Sportiviteit en respect staan hoog in het vaandel bij de club. En daar willen wij met Boer Makelaardij graag onze bijdrage aan leveren.

foto jbvdproducties