In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Afgelopen week is de A selectie op trainingskamp geweest in de omgeving van Albufeira. In een andere omgeving heeft Jodan Boys zich goed voor kunnen bereiden op de tweede seizoenshelft. Het blijft bijzonder dat dit al voor het zestiende jaar wordt mogelijk gemaakt. 

Het trainingskamp was in meerdere opzichten meer dan geslaagd. Onder prima omstandigheden heeft Jodan Boys lekker kunnen trainen. Naast de trainingen speelde Jodan Boys een minitoernooi om de Copa Portugal tegen zondag vierdedivisionisten Nuenen en Hoogland en zaterdag eersteklasser Honselersdijk. Jodan Boys wist het toernooi te winnen.

Teambuilding

Wat opviel was de goede sfeer tijdens het gehele trainingskamp. Naast inspanning was er voldoende tijd voor ontspanning. Zo werd er een beachvoetbaltoernooi georganiseerd door Leroy Brank, is er gepadeld, was er een pubquiz en heeft de groep met elkaar gekart.

Sliedrecht thuis

Aanstaande zaterdag hoopt Jodan Boys het goede gevoel voort te kunnen zetten tegen Sliedrecht. In eigen huis spelen we de laatste oefenwedstrijd voor de herstart van de competitie. De wedstrijd tegen Sliedrechtr begint om 14.30 uur.