In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys kende een moeilijk eerste half jaar. Door langdurige blessures van bepalende spelers werd de druk op de selectie groot. Ondanks hard werken van staf en spelers bleven de resultaten tegenvallend. Maar hier leggen wij ons niet bij neer, want WIJ zijn Jodan Boys. We gaan er in de tweede seizoenshelft keihard tegenaan.

Eerder werd al gemeld dat Enzo Huntink per direct is aangesloten bij de selectie. Stichting Topvoetbal kan melden dat er nog twee spelers per direct deel uit maken van de selectie.

Achraf Nait: Achraf (25) speelde in zijn jeugd voor verschillende Amsterdamse verenigingen. In de senioren werd hij opgemerkt door een profclub uit Gibraltar waar hij een succesvolle periode kende. Hij verdiende met zijn goede spel een overgang naar Malaga op het tweede niveau in Spanje. Afgelopen seizoen speelde Achraf op het hoogste niveau in Ierland bij Cork City. Afgelopen vrijdag bekroonde Achraf zijn debuut met een doelpunt tegen Hoogland.

Jelaino Fonseca: Jelaino (24) is een linksbenige speler woonachtig in Rotterdam. Hij kan op de hele linkervleugel uit de voeten. Jelaino speelde een paar seizoenen in Engeland bij Durham City en Carlisle United. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor de Zweedse club Ytterhogdal. Ook Jelaino maakte onlangs zijn eerste minuten in Jodan Boys 1. Tegen Hoogland en Honselaarsdijk begon Jelaino in de basis.

Achraf en Jelaino kijken uit naar de tweede seizoenshelft! Welkom bij de Jodan Boys jongens!

FORZA Jodan Boys