In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag reist Jodan Boys af naar Vlaardingen om het op te nemen tegen Zwaluwen. De ploeg van trainer Henk de Zeeuw staat drie punten boven Jodan Boys. Bij winst kan Jodan Boys aanhaken. 

Het is zaterdag de laatste wedstrijd voor de winterstop. We kunnen er kort of lang over zijn, maar het seizoen verloopt tot op heden niet zoals we het hadden gehoopt. Jodan Boys al jaren een stabiele middenmoter in de vierde divisie bevindt zich dit seizoen in de kelder van de competitie. Met nog zestien wedstrijden te gaan, geven wij ons nog lang niet gewonnen, maar feit is dat er wel resultaten gepakt zullen moeten worden. Afgelopen zaterdag speelde Jodan Boys een teleurstellende wedstrijd tegen Goes. het goede optreden in Veen kon in eigen huis geen vervolg worden gegeven. De wedstrijd eindigde net zo grauw als het weer, Goes ging met een 0-2 overwinning naar huis.

Vorig jaar wist Jodan Boys in Vlaardingen te winnen, mede door een doelpunt van Adil. 

Wind in de zeilen

Zwaluwen kan terugkijken op twee zeges op rij. De derby’s tegen Spijkenisse en Smitshoek werden winnend afgesloten. Na veel gelijke spelen won Zwaluwen de broodnodige punten. De Vlaardingers zullen aankomende zaterdag goed af willen sluiten en het gat met Jodan Boys vergroten. De ploeg van Erik van Zoest is niet van plan om daar aan mee te werken. We weten dat onze boys een sterk collectief kunnen zijn en dat ze dan boven zichzelf uit kunnen stijgen.

Spannende pot

Het belooft weer een spannende wedstrijd te worden aan de Zwaluwenlaan. Gaat Jodan Boys met een overwinning de winterstop in? Kom onze boys in ieder geval aanmoedigen want uw steun is juist nu nog meer nodig! De wedstrijd begint om 14.30 uur.

FORZA Jodan Boys