Jodan Boys heeft de overwinning in Veen zaterdag geen vervolg kunnen geven. In eigen huis was Goes met 0-2 te sterk. De doelpunten vielen verspreid over beide helften. Jodan Boys kon geen vuist maken en speelt volgende week in Vlaardingen de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft tegen Zwaluwen.

Na een overwinning is de trainingsweek altijd lekker. Met een goed gevoel toewerken naar de zaterdag. Iedereen had dan ook zin om er zaterdag weer te staan voor eigen publiek. Maar helaas,  onze boys werden zaterdag afgetroefd door de ploeg uit Zeeland. Goes was in de gehele wedstrijd scherper en won bijna alle tweede ballen.

In de zevenendertigste minuut kwam Goes op 0-1 door een onberispelijk binnengeschoten vrije trap. In de tweede helft hield Luuk Brand zijn ploeg nog een aantal malen op de been door een paar schitterende reddingen.  Twaalf minuten voor tijd verdubbelde de ploeg van Dennis de Nooijer de score. Veel mensen zagen dit doelpunt niet meer, omdat de meesten zich naar de kantine hadden begeven om Nederland te kijken en dat was niet eens zo onverstandig in die bittere kou.

Aankomende zaterdag staat er nog een hele belangrijke wedstrijd op het programma tegen Zwaluwen. De ploeg uit Vlaardingen staat drie punten boven Jodan Boys. Bij winst kruipt Jodan Boys weer een klein beetje uit de kelder van de competitie.