In Nieuws, Nieuws Senioren

Ja zaterdag is het zover. Dit weekend kan Jodan Boys JO23-1 het kampioenschap in de derde divisie pakken. Maar zover is het nog niet. Er zal moeten worden afgerekend met naaste belager Nieuwerkerk dat ook nog steeds op de titel hoopt. 

Ja de mannen van Edwin Mostert en Reza Palijama beleven een schitterend seizoen in de derde divisie. Nadat vorig jaar al het kampioenschap in de vierde divisie werd bereikt, spelen onze jonge gasten dit seizoen wederom ijzersterk. Van de twaalf wedstrijden werd er slechts eenmaal verloren en voor de rest alles gewonnen. Een positief  doelsaldo van plus 45. JO23-1 kreeg tot op heden maar zes tegentreffers.

Maar laten we niet te vroeg juichen. De ploeg waar Jodan Boys in wedstrijd twee van verloor is nou net de tegenstander van aankomende zaterdag Nieuwerkerk. De nummer twee van de competitie verloor dit seizoen nog niet. Het speelde tweemaal gelijk. Nieuwerkerk heeft één punt minder dan Jodan Boys.

Nek aan nek

Het is een hele spannende ontknoping van de competitie. Twee ploegen die er met kop en schouders bovenuit steken, waarvan er maar één rechtstreeks kan promoveren naar de tweede divisie. Jodan Boys is bij winst kampioen en dan doet de laatste wedstrijd er niet meer toe. Bij een gelijkspel behaalt Jodan Boys volgende week  (er van uitgaande de Nieuwerkerk zijn laatste wedstrijd wint) bij winst het kampioenschap.

Edwin, Reza en Teun hebben dit seizoen een eenheid gesmeed van JO23-1. Laten we hopen dat we zaterdag na de wedstrijd met het kampioenschap op zak ook weer  ‘iets’ kunnen drinken. 

Komt allen

Eén ding is zeker Teun Baas is de meest ervaren begeleider die er zaterdag bij is. Samen met de trainers zal de rust bewaard worden. We hopen overigens niet dat het langs de lijn rustig blijft. Komt zaterdag allen om onze boys aan te moedigen. Jullie support is net dat extra steuntje in de rug. De wedstrijd begint om 11.45 uur

FORZA Jodan Boys