In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Het bestuur van Jodan Boys is blij mee te kunnen delen dat het contract met hoofdtrainer Erik van Zoest met één jaar is verlengd. ‘Ondanks de huidige positie op de ranglijst hebben we het volste vertrouwen in een mooie verdere samenwerking met Erik, ’ aldus voorzitter Marco Kastelein. Erik van Zoest die al jaren bij Jodan Boys in dienst is kent het dna van de club en is zelf ook erg verheugd dat de overeenkomst wordt verlengd.

Erik van Zoest in overleg met zijn  staf 

Prettige gesprekken

‘De gesprekken met voorzitter Marco Kastelein en de TC van stichting Topvoetbal Mitchel Heerkens verliepen erg prettig. We hebben met elkaar de afgelopen periode geëvalueerd en naar de toekomst gekeken. Ik ben blij dat ik het vertrouwen van het bestuur, staf en de spelers krijg om mijn werk bij deze mooie club voort te zetten.’