In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys en Goes spelen zaterdag om 14.00 uur op sportpark Oosterwei  ‘de voorwedstrijd’ voorafgaand aan het duel tussen Nederland en de Verenigde Staten. De term voorwedstrijd is misschien niet de juiste, want voor Jodan Boys en Goes staat er veel op het programma. Kan Goes zich revancheren na drie opeenvolgende nederlagen en lukt het Jodan Boys om net als in Veen drie punten te pakken en zo weer aansluiting te vinden bij de middenmoot?

We hebben een weeklang kunnen genieten van onze overwinning op Achilles Veen. Na zes wedstrijden op rij zonder winst,  gingen afgelopen week de punten mee in de bus naar Gouda. Jaouad el Yaagoubi was de matchwinner, met een schitterende pegel in de bovenhoek. De winst was echter een heuse teamprestatie. Onze verdedigers met Luuk Brand op doel hielden voor het eerst dit seizoen de nul. De ontlading was groot. Nog een heuglijk feit, Jeroen Sarton mocht debuteren in de hoofdmacht.

De mensen die erbij waren hebben de schitterende goal van Jaouad nog op het netvlies staan, precies geplaatst in de winkelhaak. 

Revanche

Zaterdag komt VV Goes bij ons op bezoek. De ploeg van Dennis de Nooijer speelde vorig seizoen nog in de Derde Divisie. De Zeeuwen kende een uitstekende start van het seizoen. De eerste periode eindigde Goes op de derde plaats. In de tweede periode loopt het wat minder. Er werden nog geen punten behaald. Na forse uitglijders tegen FC ‘s Gravenzande en Spijkenisse werd er afgelopen zaterdag nipt verloren van de nummer twee van de ranglijst Smitshoek. Door die goede eerste periode staat Goes in de top van de middenmoot. Goes zal dit weekend gebrand zijn om resultaat te halen in Gouda. Jodan Boys is gewaarschuwd.

Roald Heerkens en Stefan den Horder beletten Achilles Veen om tot een kans te komen. De verdediging stond zaterdag als een huis. 

Vlammen in eigen huis

Eén zwaluw maakt geen zomer weten Erik van Zoest en zijn mannen. Wil Jodan Boys uit de gevarenzone komen dan zal er voor de winterstop nog tweemaal resultaat gepakt moeten worden. Als Jodan Boys met dezelfde inzet en vechtlust speelt als vorige week in Veen dan is er een hoop mogelijk. Laten wij ook zaterdag  weer achter onze mannen gaan staan. De wedstrijd staat onder leiding van de heer A.S Greveling.

FORZA Jodan Boys