Opgelucht konden we na negentig minuten weer een overwinning bijschrijven. Over de gehele wedstrijd
genomen was Jodan Boys de betere ploeg en met een prachtig doelpunt van Jaouad el Yaagoubi
werd de overwinning in de 1e helft al veilig gesteld. Achilles Veen kreeg reeds in de derde minuut een goede mogelijkheid om de score te openen maar keeper Luuk Brand bracht redding.

Vervolgens kreeg Jodan Boys een aantal mogelijkheden; met name Fahim Musaui was goed op dreef
en zorgde voor dreiging. Fahim stond ook aan de basis van het openingsdoelpunt en speelde Jaouad
el Yaagoubi goed aan in de diepte. Met een prachtig indraaiend schot belandde de bal buiten bereik
van de keeper in de kruising.

In de tweede helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd zonder dat er veel mogelijkheden waren om te scoren. Achilles Veen wist uiteindelijk niet meer langszij te komen dankzij een verdediging die goed stand hield waarbij ook Luuk Brand een prima indruk achterliet. Kortom; Jodan Boys behaalde op karakter een belangrijke overwinning.

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda.  participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.