In Nieuws

Geachte clubgenoten.

Op dinsdag 29 november start de KNVB-cursus Clubscheidsrechter voor belangstellende uit onze vereniging.  Dat doen we samen met GSV. De cursus bestaat uit 4 avonden, waarbij er 2 bestemd zijn voor theorie en 2 voor de praktijk. Het gaat hierbij om 1 avond per maand. De avonden beslaan in totaal 2,5 uur. We verzamelen telkens om 19.00 uur in het clubhuis van GSV.  Vanuit de clubs zijn meerdere begeleiders beschikbaar, die de cursisten bij kunnen staan op de praktijkavonden, maar ook als de cursisten tussendoor al wedstrijden gaan fluiten, bijvoorbeeld bij lagere juniorenteams in de leeftijdcategorie O-13 of O-15. Belangstellenden zijn dus a.s. dinsdagavond welkom. Mochten jullie van te voren nog vragen of opmerkingen hebben, stuur dan even een mailtje naar scheidsrechters@cvvdejodanboys.nl).  Met vriendelijke groet, namens de Scheidsrechterscommissie,

Gideon Begeer en Theo Vogelzang.