In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag reizen we af naar Veen. Al jaren nemen we het op tegen Achilles Veen. Lange tijd konden we niet winnen van de Brabantse ploeg. Maar liefst veertien keer wonnen we niet. Afgelopen voorjaar werd deze pijnlijke reeks doorbroken. In eigen huis werd er met 2-0 gewonnen. 

Jodan Boys en Achilles Veen hadden zich beiden wat anders voorgesteld van het huidige seizoen. Net als in Gouda staat de wind in Veen ook recht in het gezicht. Met drie punten meer staat Achilles Veen maar drie punten boven Jodan Boys. De ploeg van Dennis van der Steen speelde afgelopen zaterdag tegen Smitshoek en leek lange tijd resultaat te halen. Na een 0-1 voorsprong werd het uiteindelijk 2-1 voor de Barendrechters.

Jodan Boys leek ook drie punten mee te nemen uit Waardenburg. Na een goed begin ging het helaas toch weer mis. Laten we hopen dat we zaterdag ook weer een reeks weten te doorbreken. We snakken weer eens naar het zoet van een overwinning. Onze boys kunnen alle steun gebruiken. bent u erbij in Veen?

De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer W.M. Kieft

FORZA Jodan Boys