In Nieuws
Wellicht is het jullie al opgevallen dat de fietsenrekken langs de sloot bij binnenkomst op ons complex verplaatst zijn, zodat een aannemer in opdracht van de gemeente de beschoeiing van de sloot kan herstellen. Daartoe zijn ook hekken langs de slootkant geplaatst. Dat betekent dat we enige tijd wat overlast hebben en met elkaar de fietsenrekken zodanig moeten gebruiken dat het geen rommeltje wordt.
Fietsenrekken aan het Verkennerspad gebruiken
In dat kader willen we jullie er even op wijzen dat er aan het Verkennerspad (het pad tussen de velden 3 en 4 en 1 en 2) ook fietsenrekken beschikbaar zijn bij de brug naar ons complex. Als we de komende tijd met elkaar de fietsen over beide locaties verdelen, zal de tijdelijke overlast een stuk minder zijn. We rekenen op jullie begrip en medewerking.
Met vriendelijke groet,
Het bestuur.