In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Zaterdag staat voor Jodan Boys Vr1 weer een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is CSW Vr1 uit Wilnis.

 

De vrouwen van Jodan Boys zitten in een prima periode. Zaak is wel om de focus te blijven behouden en scherp te beginnen. Dat laatste gebeurde niet tegen Wartburgia en daardoor keek Jodan Boys al snel tegen een achterstand aan. Deze werd nog voor rust omgezet naar een 2-3 voorsprong. In de 2e helft werd er direct voor iedere meter gestreden en stond er uiteindelijk een 2-6 uitslag op het scorebord.

 

CSW speelt al jaren in de eerste klasse. Meestal draait CSW bovenin mee. Vorig jaar hadden zij een lastig jaar. Dit seizoen had CSW een goede start met winst op SSS. Er volgde een lastig programma maar CSW verzamelt de laatste weken weer de nodige punten. De punten werden vooral in uitwedstrijden behaald. Er werd o.a. knap gewonnen bij Sparta Nijkerk. In Haarlem was DSS Vr2 met 1-0 net te sterk. Thuis werd alleen tegen Wartburgia Vr2 een punt gepakt. Er werd verloren van twee sterke teams: Ter Leede Vr2 en kampioenskandidaat WV-HEDW.

 

CSW is een niet te onderschatten ploeg die dus de punten vooral in uitwedstrijden pakt. Jodan Boys zal dan ook erg op zijn hoede moeten zijn. Om aan te blijven haken bij IJFC en WV-HEDW zal Jodan Boys de punten in Gouda moet zien te houden.

Scheidsrechter is de heer A.J. Lamers en zal rond 11.45 uur voor de aftrap fluiten.

 

Voor het eerst hebben de dames een jongen als Pupil van de week. Thijs Letschert uit JB Jo9-2 mag de warming up met de dames mee doen én hij mag samen met aanvoerster Dorien de aftrap nemen.

 

Veel plezier Thijs!