In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Terwijl november steeds grijzer en donkerder wordt hoopt Jodan Boys juist het licht aan het eind van de tunnel te vinden. Zaterdag gaan we op bezoek bij de goed presterende promovendus WNC uit Waardenburg. Een grote onbekende voor Jodan Boys, nooit speelde beide ploegen eerder tegen elkaar. 

Het ging afgelopen zaterdag tegen Smitshoek tot een kwartier voor tijd best aardig. Met een gesloten verdediging de rijen dicht te houden. Helaas voor Jodan Boys wist Smitshoek in de laatste vijftien minuten van de wedstrijd nog drie keer te scoren.

Promovendus

WNC doet het als promovendus erg goed. Na elf wedstrijden staat de ploeg uit Waardenburg op een mooie vijfde plaats. Ploegen als Capelle, SC Feyenoord, Nieuwenhoorn, Spijkenisse en Smitshoek werden verslagen en tweemaal werd er gelijkgespeeld. Een mooie binnenkomer noemen we dat. Afgelopen zaterdag verloor WNC sinds 8 oktober weer een keer. Poortugaal bleek met 2-0 te sterk.

FIDUS Cup

Jodan Boys speelde dinsdag voor de FIDUS Cup tegen Neptunus Schiebroek. Natuurlijk het blijft een tweedeklasser, maar Jodan Boys deed dit met name in de eerste helft niet onverdienstelijk. Uiteindelijk won Jodan Boys met 4-1. Het was een tijdje geleden dat de mannen van Erik van Zoest na negentig minuten met overwinning de kleedkamer binnenstapte. Het is goed voor de moraal!

Laten we hopen dat onze mannen aankomende zaterdag na negentig minuten ook weer aan de goede kant van de medaille staan. De punten zijn hard nodig om uit de kelder van de vierde divisie weg te komen. De wedstrijd in Waardenburg begint zaterdag om 14.30 uur.

FORZA Jodan Boys