Jodan Boys hoopte de goede lijn die tegen Spijkenisse was ingezet voor eigen publiek door te trekken. Lang leek het erop dat Jodan Boys misschien wederom een punt uit het vuur zou slepen tegen de nummer vijf Smitshoek. Helaas viel een kwartier voor tijd de 0-1 en wist Smitshoek in het vervolg nog twee keer te scoren. Wederom een domper voor Jodan Boys 1.

Erik van Zoest en Leroy Brank hadden voor de wedstrijd tegen Smitshoek voor een wat behoudendere tactiek gekozen. Vanuit een gesloten defensie proberen kansen te creëren in de omschakeling. Smitshoek dat net als Jodan Boys een aantal geblesseerden had, was veelvuldig aan de bal in de eerste helft. Desondanks iets betere mogelijkheden voor de thuisploeg. Met name de inzet van Luc Dielhof net voor rust had een beter lot verdiend. Zijn inzet van dichtbij ging net naast.

Onder druk

Smitshoek kwam duidelijk beter uit de kleedkamer. De Barendrechters schakelden een tandje bij en drukte Jodan Boys steeds verder naar achter. Na ruim zestig minuten spelen hield Luuk Brand Jodan Boys met een prachtige save op de been. Maar het was een duidelijk signaal dat Smitshoek op de deur klopte. Een kwartier voor tijd viel toch de 0-1. De ingevallen Kleijn reageerde attent op een afgeslagen corner. Hij nam de bal op z’n pantoffel en de bal ging via een kluwen van  benen in het doel van Jodan Boys.

Duidelijke cijfers

Wat een mokerslag voor de Gouwenaars. Het zou toch weer niet. Vijf minuten later de mooiste aanval van Jodan Boys van de wedstrijd over de linkerkant. Amedi zette voor op Dielhof die de bal van elf meter binnen kon schieten. Luc leek van de kans te schrikken dat hij vergat te schieten. In de omschakeling scoorde Smitshoek wel, wederom via Kleijn. Uiteindelijk viel  in de negentigste minuut ook nog de 0-3.

Het was wederom balen. Jodan Boys zit in de hoek waar de klappen vallen. Onze boys kunnen niets anders doen dan hard blijven werken! Laten we hopen dat we volgende week tegen WNC weer eens het zoet van een overwinning kunnen smaken.