In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Het belooft zaterdag weer een mooie dag te worden op Jodan Boys. Er worden weer voldoende mooie wedstrijden gespeeld! Daarnaast barst zaterdag het traditionele Okoberfest los. Hoe lekker zou het zijn als ons vlaggenschip het feest met drie punten in de zak mee kan vieren voor en achter de bar. Zover is het nog lang niet want Smitshoek is in vorm. 

De ploeg uit Barendrecht presteert dit seizoen goed. Na tien wedstrijden is Smitshoek terug te vinden op de vijfde plaats met achttien punten. Het team van Edwin Koning heeft dit seizoen wederom een oud-prof in de gelederen. Nadat eerder Luigi Bruins Smitshoek kwam versterken staat er dit jaar weer een oud-excelsior speler op het veld namelijk Ryan Koolwijk. De middenvelder is belangrijk voor het team, met zijn ervaring is hij een baken van rust. Smitshoek verloor nog maar twee keer dit seizoen. Na de openingswedstrijd, die verloren ging zetten de oranjehemden een mooie serie neer. Aan deze serie kwam afgelopen zaterdag een einde tegen WNC. Ondanks veel balbezit verloor Smitshoek met 1-0.

Michel Verkaik in actie tegen Spijkenisse. De ervaren verdediger komt ook weer steeds dichter bij zijn oude vorm. 

Jodan Boys kende een matige reeks. Nederlagen tegen SC Feyenoord en FC ’s Gravenzande en uitschakeling in de beker, zorgden voor wat bedrukte gezichten. Gelukkig kon Jodan Boys vorige week weer een punt meenemen uit Spijkenisse. Voor euforie zorgde het niet want de tegentreffer viel in de slotfase. Maar enfin een punt is ook een punt. De jongens hebben gestreden voor wat ze waard zijn. Komend weekend zullen onze boys zich weer van de beste kant willen laten zien. Laten we hopen dat we de punten over de streep weten te trekken. Dat maakt het Oktoberfest nog veel leuker, met veel leden van de selectie achter de bar. Op naar een mooie zaterdag

FORZA Jodan Boys

De wedstrijd staat onder leiding van de heer T.J. Visser